Τι περιλαμβάνεται στην πρώιμη έκδοση των Windows 10

ti-perilamvanetai-stin-proimi-ekdosi-ton-windows-10-thΛονδίονο: H Microsoft ανακοίνωσε πλήθος νέων λειτουργιών στα Windows 10… την 21η Ιανουαρίου 2015. Οι χρήστες που συμμετέχουν στο ανοικτό πρόγραμμα δοκιμής των επονομαζόμενων Technical Preview μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την build 9926 για να πάρουν μια γεύση από κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν.Δείτε τι ανακοίνωσε η Microsoft σχετικά. Οι νέες εμπειρίες που έρχονται με τα  Windows 10, περιλαμβάνουν τις εξής: Η Cortana, διαθέσιμη σε υπολογιστές και tablet.

H προσωπική ψηφιακή βοηθός με το όνομα Cortana, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση πέρυσι, στα Windows Phone, θα είναι πλέον διαθέσιμη σε υπολογιστές και tablet με Windows 10, «στοχεύοντας στο να βοηθάει τους χρήστες να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους άμεσα και αποτελεσματικά». H Cortana είναι μια προσωπική βοηθός, η οποία μαθαίνει τις προτιμήσεις του χρήστη, με σκοπό να του παρέχει τα σχετικότερα recommendations, γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες και σε σημαντικές υπενθυμίσεις.

Η αλληλεπίδραση είναι φυσική και εύκολη μέσω της φωνής (μόνο στην αγγλική -US- γλώσσα) ή της πληκτρολόγησης, «με προηγμένες λειτουργίες ελέγχου που αυξάνουν την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια».

http://www.youtube.com/watch?v=teoZk3QEc40

philenews

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *