Πότε να κλείνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια…

aeroporika

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Η τελευταία έρευνα της ιστοσελίδας σύγκρισης τιμών Skyscanner.net δίνει τις απαντήσεις, ώστε να εξασφαλίζετε την πιο οικονομική τιμή…

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε κράτηση είναι πέντε εβδομάδες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Αναλύοντας στοιχεία από εκατομμύρια πτήσεις, έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «ποια είναι η ποιο οικονομική στιγμή για να πετάξει κάποιος», «ποιοι παράγοντες αυξάνουν τις τιμές» και «πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσει κάποιος φθηνά εισιτήρια».

Η μελέτη διαπίστωσε ότι σχεδόν το 80 % των ταξιδιωτών παραδέχθηκαν ότι δεν γνωρίζουν αν μια προσφερόμενη τιμή αξίζει τα λεφτά της.

Οι 5 κανόνες για να κλείσετε εισιτήρια στην καλύτερη δυνατή τιμή:

1. Κινηθείτε έξυπνα
Αποφεύγοντας τα ταξίδια σε δημοφιλείς χρονικές περιόδους, αλλά και επιλέγοντας πτήσεις σε λιγότερο δημοφιλείς ώρες της ημέρας, θα καταφέρετε σίγουρα να μειώσετε το κόστος των εισιτηρίων σας.

2. Να είστε ευέλικτοι
Η αξία των εισιτηρίων ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με τις αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν τη διαδρομή, αλλά και τα αεροδρόμια που προσφέρουν αυτές τις πτήσεις. Εάν σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας, αλλά είστε ευέλικτοι όσον αφορά τον προορισμό, θα καταφέρετε να βρείτε τις χώρες που προσφέρουν τις καλύτερες τιμές ανά πάσα στιγμή.

3. Σύγκριση τιμών
Χρησιμοποιώντας μια μηχανή σύγκρισης τιμών, όπως το Skyscanner, σας δίνεται η δυνατότητα να συγκρίνετε τις τιμές ενός ευρέος φάσματος αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτόρων. Έτσι, θα θα είστε σε θέση να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία για εσάς.

4. Παρακολουθήστε τις τιμές
Η ανάλυση του Skyscanner διαπίστωσε ότι το να παρακολουθείτε τις τιμές των πτήσεων λίγους μήνες πριν από το ταξίδι, είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια οικονομική πτήση.

5. Σωστή έρευνα τιμών
Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας ή ορισμένες ημερομηνίες που όλες οι πτήσεις είναι φθηνές. Υπάρχουν όμως πλέον τα κατάλληλα site που πρέπει να επισκεφθείτε και, κάνοντας την έρευνά σας, να κλείσετε τη φθηνότερη πτήση της αγοράς.

| E-Radio

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *