Πέθανε στην προσπάθειά του να κάνει ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες θαμμένος ζωντανός…

Πέθανε στην προσπάθεια του να κάνει ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες θαμμένος ζωντανός

Ένας άντρας στη Σρι Λάνκα έχασε τη ζωή του πριν από μερικές μέρες, ενώ προσπαθούσε να καταρρίψει ένα ρεκόρ Γκίνες… Συγκεκριμένα ο Janaka Basnayake προσπάθησε να σπάσει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο χρόνο παραμονής θαμμένος ζωντανός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 24χρονος Janaka έθαψε τον εαυτό του με τη βοήθεια φίλων και συγγενών, στην πόλη Kantale της Σρι Λάνκα, 220 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Colombo. Ο τάφος είχε βάθος τρία μέτρα και έκλεινε ερμητικά με ξύλο και χώμα…

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Janaka Basnayake θάφτηκε ζωντανός στις 9:30 το πρωί και όταν τον ξέθαψαν στις 4:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, διαπιστώθηκε ότι ήταν αναίσθητος. Παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός την ώρα που τον εξέταζαν οι γιατροί. Μέχρι και σήμερα οι γιατροί δεν έχουν ανακοινώσει τα ακριβή αίτια θανάτου και διεξάγουν περαιτέρω εξετάσεις.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε πως ο γιος της αρεσκόταν στο να δοκιμάζει τέτοιες ασυνήθιστες πράξεις. Είχε θαφτεί ζωντανός άλλες δυο φορές: την πρώτη φορά παρέμεινε κάτω από το έδαφος 2,5 ώρες, τη δεύτερη φορά 6 ώρες. Για την ιστορία, το πρακτορείο Associated Press αναφέρει ότι δεν είναι σαφές αν υπάρχει καταγεγραμμένο κάποιο επίσημο ρεκόρ για αυτό το εγχείρημα.

πηγή

Please follow and like us: