Μαθήτριες αυτοκτόνησαν για να… ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο!

Δύο μαθήτριες από την Κίνα αυτοκτόνησαν, νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρουν να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο! Σύμφωνα με την εφημερίδα China Daily, όλα άρχισαν όταν η «Xiao Hua» εξομολογήθηκε στην κολλητή της ότι είχε χάσει το τηλεχειριστήριο που άνοιγε μια ηλεκτρονική πόρτα στο…

σπίτι της και φοβόταν πώς να το πει στους γονείς της. Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις πιθανές αρνητικές συνέπειες, οι δύο φίλες εμπνεύστηκαν από μια δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή και αυτοκτόνησαν με την πεποίθηση ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και να διορθώσουν τη ζημιά.

Πριν αποφασίσουν να πηδήξουν και, στη συνέχεια, να πνιγούν μέσα σε μία πισίνα, οι δύο φίλες άφησαν σημειώματα, στα οποία εξηγούσαν τον λόγο για τον οποίο πήραν αυτή την απόφαση. Η μία από αυτές, μάλιστα, έγραψε: «Στη ζωή μου έχω δύο κρυφές επιθυμίες. Η μία είναι να ταξιδέψω πίσω στο χρόνο στη δυναστεία των Κινγκ και να γυρίσω μια ταινία με τον αυτοκράτορα και η άλλη είναι να ταξιδέψω στο διάστημα».

Το συγκεκριμένο περιστατικό δημιούργησε ανησυχία σχετικά με την επίδραση που έχουν τα μέσα ενημέρωσης στα μικρά παιδιά, με αποτέλεσμα η Κρατική Διοίκηση Ραδιοφώνου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης να θέσει περιορισμούς όσον αφορά στην προβολή συγκεκριμένων τηλεοπτικών εκπομπών πριν από τις 9:00 μ.μ., σύμφωνα με το directnews.gr.

πηγή

Please follow and like us: