Καλλίρης: «Ήθελα να φέρω πίσω τον Λάμπη και να εισπράξει αγάπη από τον κόσμο»

kalirislivieratosΟ Θάνος Καλλίρης μίλησε στο tlife για τη συνεργασία του με τον καλό του φίλο Λάμπη Λιβιεράτο.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν είδε πως ο Λιβιεράτος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αποφάσισε να του δώσει βήμα για να ξανατραγουδήσει.Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές. Η τελευταία προέκυψε όταν τον είδα σε πάρα πολύ κακή ψυχική υγεία. Θεώρησα ότι αν μπορώ να κάνω κάτι –γιατί καλά τα λόγια, αλλά οι πράξεις είναι που μετράνε– για να τον βοηθήσω να επανέλθει, ήταν να μοιραστώ το βήμα που είχα εγώ ήδη και πήγαινε πάρα πολύ καλά. Να του δώσω το χειροκρότημα, να του δώσω λεφτά, να του δώσω τραγούδι, να τον φέρω πίσω και να εισπράξει αγάπη από τον κόσμο. Πράγμα και το οποίο έκανα, και λειτούργησε στο έπακρο, γιατί ο Λάμπης επανήλθε ταχύτατα.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτός ο άνθρωπος που είδα εγώ, σε καταστολή θα έλεγα, τον Νοέμβριο του 2013. Μέχρι να ετοιμαστούμε πέρασε και ο Δεκέμβρης του 2013 και 31/12, ξημερώνοντας πρωτοχρονιά του 2014, ξεκινήσαμε το πρώτο μας live και έμελλε να κάνουμε 151 live μέσα σε έναν χρόνο», δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

Πώς ένιωσε ο τραγουδιστής που μοιράστηκε τη σκηνή με τον Λάμπη Λιβιεράτο;

«Με χαροποιούσε όλο αυτό. Έκοψα από το δικό μου κομμάτι της οικονομικής πίτας για να το δώσω σε εκείνον, γιατί θεωρούσα ότι κάνω κάτι σωστό. Όχι με την έννοια της φιλανθρωπίας, με την έννοια του ότι έτσι πρέπει να γίνει, γιατί αυτό είναι το σωστό. Αυτό μου το ανταπέδωσε βέβαια στη συνέχεια η ζωή και η δουλειά.

Ο Λάμπης μέρα με τη μέρα γινόταν καλύτερα, απέδιδε καλύτερα στα live, ο κόσμος μας μάθαινε περισσότερο, η χημεία μας ανανεωνόταν και γινόταν πιο ωραία, οπότε αυτό εισπράχτηκε από τον κόσμο και έγινε μια χιονοστιβάδα αυτό μετά. Ήταν σαν να έκανα μία επένδυση τελικά, η οποία ξεκίνησε με τους πιο αγνούς και αγαθούς λόγους και βγήκε ένα επαγγελματικό σκορ τρελό».

| E-Radio
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *