Η Τζούλια θα επιλέξει τα στελέχη του κόμματός της!

Το είπε και το εννοεί η Τζούλια Αλεξανδράτου…

Με δηλώσεις της στο newsbomb η Τζούλια ξεκαθαρίζει τη θέση της και τονίζει πως δεν θα είναι μία νέα Τσιτσιολίνα: «Όνειρό μου είναι να γίνω η Θάτσερ της Ελλάδας. Θα είμαι σκληρή και σοβαρή, όπως εκείνη. Εξάλλου η Τσιτσιολίνα εξελέγη βουλευτής, ενώ εγώ θα ιδρύσω κόμμα» και προσθέτει «Θα πάω στο Πρωτοδικείο και τον Άρειο Πάγο για να κατοχυρώσω νομικά το όνομα του κόμματός μου».

Το κόμμα θα ονομάζεται «Το κόμμα του έρωτα, των αγανακτισμένων και των οικολόγων» και θα έχει ως σήμα το πρόσωπό της, καθώς η Τζούλια Αλεξανδράτου δηλώνει αγανακτισμένη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, οικολόγος, αλλά και φιλόζωος.

Επίσης αναφέρει και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της: «Θα ζητήσω να επιστραφούν οι 600 τόνοι χρυσού που εκλάπησαν από την Τράπεζα της Ελλάδας, να καταβληθούν οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, να γίνει κάθαρση και να δικαστούν όσοι έφαγαν από τα πακέτα Ντελόρ και άλλες ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ενώ θα δώσω εντολή να γίνουν επενδύσεις όπου υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Αυτοί οι άνθρωποι (πολιτικοί) κατέστρεψαν τη χώρα οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά. Είμαι σίγουρη ότι θα μπω στη Βουλή και θα τα διορθώσω όλα αυτά».

Η Tζούλια μάλιστα έχει βγει και σε αναζήτηση ανθρώπων που θα στελεχώσουν το κόμμα της. «Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το κάστινγκ θα το κάνω εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας».

 

πηγή

Please follow and like us: