Αγόρασε σπίτι με τα iPhone που της χάρισαν οι 20 σύντροφοί της!

iphone-7-plus-2Αυτό θα πει να έχεις μυαλό και φυσικά να ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Μια γυναίκα κατάφερε να αγοράσει ένα σπίτι με την μέθοδο της… εξαπάτησης. Η ιστορία που πρώτο έβγαλε στο φως το BBC αναφέρεται στην γυναίκα με το όνομα «Xiaoli», η οποία κατάφερε να πείσει 20 συντρόφους της να της αγοράσουν από ένα iphone ο καθένας cliquez sur ce lien.

Συγκεκριμένα αφού η «Xiaoli» συγκέντρωσε τα 20 iphone στη συνέχεια τα πούλησε μέσω της ιστοσελίδας Hui Shou Bao συγκεντρώνοντας το ποσό των 15.500 ευρώ.

Συνάδελφοί της από το γραφείο που εργάζεται αναρωτιούνται τώρα πώς αισθάνονται οι 20 σύντροφοι που εξαπατήθηκαν. Η Xiaoli κατάγεται από φτωχή οικογένεια. Η μητέρα της είναι νοικοκυρά και ο πατέρας της μετανάστης. Η Xiaoli είναι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας.

«Οι γονείς της μεγαλώνουν και ήθελε να τους προσφέρει μια ασφάλεια με το σπίτι. Αλλά είναι απίστευτη η μέθοδος που χρησιμοποίησε για να πετύχει το σκοπό της», έγραψε συνάδελφός της στα social media.

Πολλοί ήταν αυτοί που την κατέκριναν για την πράξη της ενώ άλλοι βρήκαν την πράξη της πολύ έξυπνη. Η νεαρή γυναίκα είχε ανεβάσει hashtag με το μήνυμα «20 mobiles for a house» (δηλ. 20 κινητά για ένα σπίτι) το οποίο συγκέντρωσε 13 εκατομμύρια posts.

ʼλλοι πάλι αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της ιστορίας. Πάντως η συντάκτης και blogger του BBC Ruhua Xianyu είπε πώς επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας ο οποίος επιβεβαίωσε ότι αγόρασε από γυναίκα πελάτη 20 iPhone 7 και πλήρωσε για το καθένα από αυτά 776 ευρώ.

Όταν το BBC ζήτησε τα στοιχεία της γυναίκας η ιστοσελίδα είπε πώς η πελάτισσα δεν ήθελε να δοθεί άλλη δημοσιότητα στο θέμα.

AthensParty

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *