Αίσχος! Σελίδα της τουρκικής προπαγάνδας στο Facebook – “Καλά του κάνανε του Ισαάκ”!

Τουρκική σελίδα στο facebook αλλά γραμμένη στα…Ελληνικά, με υβριστικό περιεχόμενο προκαλεί τον απανταχού Ελληνισμό με χυδαίο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, στην περιγραφή της απαράδεκτης σελίδας αναφέρονται τα εξής:

“Aιγαίο

Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή.
Η Ελλάδα δεν έχει την δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη.
Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930.Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στο χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σ’αυτά τα ύδατα.
Ο κλασικός ελληνικός πολιτισμός δεν είναι ανεξάρτητος, είναι ιωνικός ο οποίος με την σειρά του γεννήθηκε από τον αιγιακό.Αυτός ο αιγιακός πολιτισμός της Δυτικής Ανατολίας,τον οποίο κληρονόμησε ο ελληνικός,εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε μόνο μετά την επαφή με το χετικό πολιτισμό που ήταν τούρκικος.

Κύπρος

τις 20 Ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της Τουρκικής Αεροπορίας και του ναυτικού επεχείρησαν κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του ελληνόδουλου Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τετρακόσια τέσσερα χρόνια μετά την οθωμανική διοίκηση, η σύγχρονη ιστορία της Κύπρου βρίσκεται μπροστά σε μία νέα εποχή ελευθερίας. Η απόβαση των Τουρκικών στρατευμάτων που ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις, με ένα μήνα σχεδόν διαφορά η πρώτη από τη δεύτερη, είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση από την ελληνική κατοχή του 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας. Περίπου 200.000 κατ’εντολή της παράνομης ελληνικής διοίκησης του νοτίου τμήματος της νήσου εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, περίπου 4.000 νεκροί από επιχειρήσεις προβοκάτσιας του ελληνικού στρατού και του γερμανόδουλου αρχηγού της ΕΟΚΑ Γρίβα, και 1.619 δηλώθηκαν ψευδώς αγνοούμενοι,σε μια προσπάθεια διεθνούς αμαύρωσης του τιμημένου ονόματος της Τουρκικής Δημοκρατίας . Οι Τούρκοι απελευθερώνουν από την ελληνική κατοχή το 65% της καλλιεργήσιμης έκτασης, το 70% του ορυκτού πλούτου, το 70% της βιομηχανίας, το 80% των τουριστικών εγκαταστάσεων.

Μακεδονία

Θα την αποκτήσουμε κι αυτήν.
Θα ξαναχτίσουμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία.”

Στην σελίδα υπάρχει επίσης υβριστικό φωτογραφικό υλικό κατά της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ προκαλούν με χυδαία και απαράδεκτη φρασεολογία σπιλώνοντας τη μνήμη των Ηρώων Ισαάκ  και Σολωμού.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναφέρουμε την σελίδα αυτή στο Facebook! 

MavroProvato

Please follow and like us: